• Kontakt-Telefon
  • +(381) 064 1674-240

BIOLOŠKI TRETMANI

UČINITE VIŠE ZA SVOJ IZGLED
tretmani lica laserom

Magic Spa Hydration Professional Treatment

Tretman za dubinsku hidrataciju i oksigenaciju kože lica. Magic Hydration Spirulina tretman je specijalno dizajniran tretman spoja visoke tehnologije koji u kombinaciji sa biološkim dejstvom algi, dubinski i brzo vraća energiju umornoj i dehidriranoj koži.

Magična hidratacija

Tretman za dubinsku hidrataciju i oksigenaciju kože lica.

Magic Hydration Spirulina tretman je specijalno dizajniran tretman spoja visoke tehnologije koji u kombinaciji sa biološkim dejstvom algi, dubinski i brzo vraća energiju umornoj i dehidriranoj koži lica. Zahvaljujući magičnoj moći algi stimuliše se metabolizam ćelija i jača imuni sistem kože. Na ovaj način normalizuje se rad vitalnih funkcija ćelija kože i uspostavlja hidrolipidna ravnoteža. Klijent će tokom tretmana uživati u blagodetima okeanskih algi uz čarobnu masažu lica koja će stvoriti potpuni osećaj relaksacije i vratiti koži vitalnost i jedrost. Tretman je idealan za dehidriranu, umornu i mladu kožu lica.

Anti-Stress Professional Treatment

Anti-Stress tretman je specijalno dizajniran za revitalizaciju i oporavak kože koja je ugrožena stresom i štetnim spoljašnjim faktorima. Zahvaljujući Antistres faktoru ASF100 koji deluje 24 h, sprečavaju se svi oksidativni procesi na koži koji dovode do propadanja njene strukture, vitalnosti i preranog starenja.

Za zavodljivu svežinu i odmoran izgled lica.

Intenzivni tretman za brzu revitalizaciju i eliminaciju glavnog uzročnika starenja kože lica.

  • Tretman je baziran na moćnoj supstanci nove generacije Actimune dobijene iz organski gajenog brokolija i pčelinje trave koji dubinski revitalizuju i hrane ćelije kože čineći ih otpornim na sve štetne faktore koji dovode do njenog propadanja
  • Tokom tretmana koža se vidno regeneriše, hidrira, podmladjuje i osvežava usled čega koža ponovo postaje zdrava i vitalna
  • Idealan tretman za otklanjanje stresa, osveženje, vraćanje energije, vitalnosti i zdravlja kože lica. Prilagodjen je svim tipovima kože. Koristi se i kao tretman za očuvanje zdravlja i mladalačkog izgleda.
Espresso Remodeling Professional Treatment

Tretman za otklanjanje nadutosti, otoka, redizajniranje i usavršavanje kontura lica. Espresso Remodeling tretman je specijalno dizajniran tretman spoja visoke tehnologije koji u kombinaciji sa biološkim dejstvom algi, dubinski i brzo otklanja nadutost, otoke i vraća energiju umornoj i stresom ugroženoj koži lica.

Tretman za otklanjanje nadutosti, otoka, redizajniranje i usavršavanje kontura lica

Espresso Remodeling tretman je specijalno dizajniran tretman spoja visoke tehnologije koji u kombinaciji sa biološkim dejstvom algi, dubinski i brzo otklanja nadutost, otoke i vraća energiju umornoj i stresom ugroženoj koži lica. Zahvaljujući magičnoj moći teobromina, polifenola i kofeina sadržanih u Zelenoj kafi iz Kolumbije efikasno se otklanjaju otoci usled čega dolazi do smanjenja nadutosti lica. Na kraju tretmana lice dobija ujednačenu boju tena. U isto vreme obnavlja se i regeneriše struktura kože i sprečava proces starenja.

Biowhite Professional Treatment

Tretman lica za ujednačavanje boje tena i otklanjanje fleka. Biowhite tretman je specijalno dizajniran tretman spoja visoke tehnologije gde biološki aktivne komponente iz algi i dijatomejske zemlje (fosilnih ostataka dijatomea) smanjuju proizvodnju melanina za 28% i štite kožu od UVB zraka.

Tretman lica za ujednačavanje boje tena i otklanjanje fleka

Biowhite tretman je specijalno dizajniran tretman spoja visoke tehnologije gde biološki aktivne komponente iz algi i dijatomejske zemlje (fosilnih ostataka dijatomea) smanjuju proizvodnju melanina za 28% i štite kožu od UVB zraka. Ova kombinacija ima snažno antioksidativno dejstvo, štiti kožu od štetnih spoljašnjih i unutrašnjih faktora. Koristi se kod svih tipova kože sa hiperpigmentacijom za ujednačavanje boje tena i otklanjanje fleka.

Enzimatski tretman

Enzimatski tretman na bazi papaje i ananasa za brzu regeneraciju i revitalizaciju kože lica.

Idealan za sve tipove kože.Hydracure Sebo Control Professional Treatment

Brzo i efikasno rešenje za masnu i problematičnu kožu lica sklonu aknama. Specijalno dizajniran tretman Hydracure Sebo Control brzo i efikasno reguliše lučenje sebuma, umiruje, hidrira i regeneriše problematičnu kožu sklonu aknama.

Brzo i efikasno rešenje za masnu i problematičnu kožu lica sklonu aknama

Specijalno dizajniran tretman Hydracure Sebo Control brzo i efikasno reguliše lučenje sebuma, umiruje, hidrira i regeneriše problematičnu kožu sklonu aknama. Zahvaljujući sinergiji 15 biljaka u najčistijem obliku, voćnim kiselinama, vitaminskom kompleksu i supstancama za umirenje hamamelisu i bisabololu, brzo i efikasno se normalizuje rad lojnih žlezda i smiruju upaljena žarišta na koži (akne). Nakon tretmana boja tena se ujednačava, a koža dobija svetao i zdrav izgled.Scar Mark

Profesionalni tretman za ublažavanje hipertrofičnih ožiljaka na licu. Scar Mark profesionalni tretman namenjen je za tretiranje hipertrofičnih ožiljaka i normalizovanje rada lojnih žlezda na koži lica.

Profesionalni tretman za ublažavanje hipertrofičnih ožiljaka na licu

Scar Mark profesionalni tretman namenjen je za tretiranje hipertrofičnih ožiljaka i normalizovanje rada lojnih žlezda na koži lica. Tretman je namenjen svim tipovima kože kod kojih postoje ožiljci i neravnine na njenoj površini.

Zahvaljujući Skvalenu, hijaluronu, kolagenu i vitaminima prisutnim u Scar Mark Serumu i Squalen Masci smanjuje se dubina neravnina na koži lica.

tretmani lica laserom
Laserski tretmani

Dr Jasminka Krdžović

Dr Snežana Zatežić

tretmani lica laserom
Tretmani lica i tela

Suzana Plazinić

Katarina Rakić

Copyright © 2016 www.tretmanilaserom.com. All rights reserved.