• Kontakt-Telefon
  • +(381) 064 1674-240

redukcija masnih naslaga i celulita

UČINITE VIŠE ZA SVOJ IZGLED

Kriolipoliza


Kriolipoliza-redukcija lokalizovanih masnih naslaga i celulita.

Kriolipoliza je najsavremenija, nehirurška, neinvazivna i potpuno bezbedna tehnika za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga i celulita kao što su naslage na struku iznad bokova, na zadnjici, stomaku, leđima, nadlakticama, nogama i podbratku i sve to bez korišćenja anestezije. Kriolipolizom koja je, poznata i pod nazivom kriogena liposukcija. Efikasno se zamrzava (adipozno) masno tkivo, dok druga tkiva ostaju netaknuta.

Kriopolizom se vidljivo mogu smanjiti neželjeni prevoji masnih naslaga i celulita, a to smanjenje je primetno i trajno. Nakon tretmana obično je vidljivo blago crvenilo koje traje otprilike pola sata, a veoma se retko javljaju površinski podlivi, koji nemaju štetnih posledica. Takođe, ne bi trebalo da brinete ni zbog promrzlina, masne ćelije se hlade, ali one ne moraju da dostignu tačku smrzavanja kako bi se kristalizovale. Upravo zbog toga se deluje samo na njih i ne dolazi do oštećenja kože ili nerava.

Poboljšanja su vidljiva nakon 15 dana, ali je do konačnog rezultata potrebno da prođe 2 meseca. Rezultati ovog tretmana pokazali su se efektni i dugotrajni za uklanjanje masnih naslaga i celulita.

Kriolipoliza je idealna za ljude svih starosnih doba i tipova kože (osim onih čija je koža već ekstremno opuštena) koji imaju blage lokalizivane naslage. Kriolipoliza nije metod mršavljenja, već prava tehnika remodelovanja. Ovaj tretman je odobren od strane FDA. 

Tretman nije pogodan kod osoba sa:

 

Flebitisom, tromboflebitisom i kožnim zapaljenjima ili iritiranom kožom

Krioglobulinemijom i urtikariom na hladno

Kod osoba koje imaju metalne fragmente i metalne zglobove, proteze na koži iznad zona inplantacije

Trudnoćom

Osoba sa neurološkom patologijom

Osoba sa obliterativnim arteriopatijama

Osobama sa poremećajima srčanog ritma

Autoimunim i malignim bolestima

tretmani-laserom
Laserski tretmani

Dr Jasminka Krdžović

Dr Snežana Zatežić

tretmani-laserom
Tretmani lica i tela

Lorem ipsum dolor sit

Copyright © 2016 www.tretmanilaserom.com. All rights reserved.